Vi söker biträdande rektor

Skolan är nu inne i en dynamisk förändringsperiod med nya utbildningar och förstärker nu sin ledningsorganisation. Välkommen att arbeta hos oss!

Önnestadsgymnasiet är belägen 8 km nordväst om Kristianstad. Skolan bedriver naturbruksutbildning inom gymnasieskolan med inriktning mot lantbruk, skog, häst, naturvetenskap, djurvård, naturvetenskapsprogrammet, uppdrags- och yrkeshögskoleutbildning inom lantbruk. Skolan har ett omfattande skoljordbruk, hästar, smådjur, vilthägn mm. Från hösten 2017 består även gymnasieverksamheten av inriktning skog på naturbruksprogrammet.

Dina arbetsuppgifter

I ditt uppdrag som biträdande rektor driver du tillsammans med rektor skolans utveckling och kvalitetsarbete för ökad måluppfyllelse. I dina arbetsuppgifter kommer du bland annat att arbetsleda den pedagogiska personalen samt svara för elevvårdsarbetet. Du är positiv och flexibel och stimuleras av de utmaningar som skapas i det förändringsarbete som Önnestadsgymnasiet befinner sig i. Din personlighet har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer både externt och internt. Tillsammans med utbildningsledaren och Önnestadsgymnasiets övriga driftsenheter skapar du goda förutsättningar för inlärningssituationer i både teoretiska och praktiska situationer.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 % med tillträde 2018-03-01 eller efter överenskommelse.

Om dig

Du har pedagogisk högskoleexamen samt erfarenhet av arbetsledning av pedagogisk verksamhet. God initiativ- och flexibel förmåga och du inspireras inte bara arbeta i team utan har även god förmåga att arbeta självständigt. Dina väldokumenterade ledaregenskaper utgår från din egen personlighet och har alltid elevernas bästa i centrum. Din utbildning och erfarenhet och personliga egenskaper gör att du har god pedagogisk insikt och är väl förtrogen med skolans uppdrag, styrdokument och andra lagar och avtal som reglerar skolan. Erfarenhet av verksamhet inom naturbruksområdet kan vara meriterande. Om du inte redan har rektorsutbildning ser vi gärna att du är positiv till att genomföra en sådan.

Kontakt

Christopher Nyhlén, Arbetsplatsombud LR christopher.nyhlen@onnestadsgymnasiet.se 0722-302115

Hans Martinsson, rektor hans.martinsson@onnestadsgymnasiet.se 010-476 21 40

Ansökan