Internat

På Önnestadsgymnasiet har Du förmånen att kunna bo på skolan. Ett boende tillsammans med jämnåriga kamrater och nära kontakt med personalen skapar en stor gemenskap.

Eleverna i årskurs 1 och årskurs 2 bor antingen i den röda eller den gula byggnaden. I villorna bor de äldre eleverna.

Huvudsakligen bor man i enkelrum, om inte dubbelrum önskas. Totalt finns det 100 sängplatser.

Enkelrum, nyrenoverat    1500 kr/månad
Enkelrum                       1400 kr/månad
Dubbelrum, nyrenoverat  1200 kr/månad
Övernattning                     50 kr/natt (75 kr/natt för utomstående)
Måltider                         1500 kr/månad inkluderar frukost, (lunch), kvällsmat och kvällsfika.

Gymnasielunchen är kostnadsfri för alla gymnasieelever! Det är obligatoriskt för internatboende att ha helkost.

För att ge trygghet till elever och föräldrar, och även till oss på skolan, är internatet bemannat med två personal på vardagskvällar samt en personal dessa nätter. En av dessa sover sedan på skolan och kan alltid nås via mobiltelefon.

Internatet öppnas för eleverna kl. 06.00 på måndagar och stängs kl. 17.00 på fredagar.

För de elever som arbetar på skolan under helger ordnas boende.

JOUREN    kl 17.00-06.00    tel. 010-476 21 65