Hundstallet

I ett av skolans moderna hundstallar får du som elev möjligheten att ta med dig egen hund. Elever med vald hund- och jaktyrkesutgång har förtur, i mån av plats så finns de möjlighet för de som läser hundkurser och har hund som fritidsintresse att ansöka om hundbox.

Önnestadsgymnasiet har två hundstallar. Ett stall med 9 dygnet runt-boxar med rastgård, sluss, hundlucka och golvvärme. Samt ett hundstall med inomhusboxar i en högventilerad och godkänd byggnad med 18 moderna och anpassade hundboxar.

I anslutning till ett av våra hundstall finns trimavdelning med saxar, borstar, hundbadkar och två trimbord. Här finns även ett träningsrum.

Mellan våra hundstallar har vi även en stor träningsplan där man med fördel kan sätta upp en komplett agilitybana med våra nyinköpta tunnlar, hinder och kontaktfältshinder, eller ta en vända om rallylydnadsskyltarna.

För att ansöka om att ha hund med dig på Önnestadsgymnasiet kontaktar du ansvarig i hundstallet: Sofie Rosengren, tel. 0708-93 74 96 alt. sofie.rosengren@onnestadsgymnasiet.se

Krav för att hundarna ska få vistas på Önnestadsgymnasiet

• Undertecknad hundpolicy & ordningsregler
  • Hunden ska vara minst 10 månader