Bitr. arbetsledare/instruktör smågris

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Arbetslivserfarenhet (krav): Ladugårdsföreståndare/Ladugårdsförman, djuruppf. - 2-4 års erfarenhet

Utbildning (meriterande): Eftergymnasial utbildning kortare än två år inom Lantbruk, trädgård, skog och fiske

Körkort: B

Hushållningssällskapet Skåne är en medlemsorganisation med ca 7.000 medlemmar. Verksamheten består i huvudsak av fältförsök och rådgivningstjänster inom bygg, växtodling, ekonomi, miljö, ekologiskt lantbruk, husdjur, teknik, hydroteknik, landsbygdsutveckling, mat och hälsa samt trädgård. Till stöd för verksamheten driver Hushållningssällskapet två försöksgårdar samt skogsbruk. Från 2010 driver Hushållningssällskapet Skåne även Önnestadsgymnasiet. Antalet anställda är cirka 55 personer. Önnestadsgymnasiet är belägen 8 km nordväst om Kristianstad. Skolan bedriver bland annat naturbruksutbildning inom gymnasiet med inriktning mot jordbruk, skog, häst, naturvetenskap och djurvård samt Naturvetenskapsprogrammet. Driftsverksamheten omfattar ca 300 ha åker varav 43 ha Kravgodkänt, 65 ha bete, 100 ha skog, 65 mjölkkor, 126 suggor och 35 kravgodkända dikor.

Vi söker en biträdande arbetsledare/instruktör till skolans smågrisproduktion. Som biträdande arbetsledare ansvarar du för smågrisproduktionen som också är en viktig del av skolans naturbruksutbildning i gymnasieskolan. Du rapporterar till arbetsledaren som tillsammans med dig hanterar schema, ekonomi och foderinköp mm.

Förutom arbetet med grisarna ingår instruktörskap för elever i verksamheten. Att ta emot elever i det dagliga arbetet är en viktig del i din tjänst. Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet och som är positiv, flexibel och inspireras av arbete i team med elever och personal.

Löpande rekrytering tillämpas.

Sök tjänsten

Ange referens Bitr. arbetsledare smågris i din ansökan
Maila din ansökan till hans.martinsson@huskab.se

Inte tjänsten just för dig?

Ta en titt på alla våra lediga tjänster!