Djurskötare / instruktör smågris

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Arbetslivserfarenhet (meriterande): Djurskötare, gris - 1-2 års erfarenhet

Utbildning (meriterande): Gymnasial utbildning inom Lantbruk, trädgård, skog och fiske

Körkort: B

Önnestadsgymnasiet (HUSKAB)

Djurskötare, gris
Kommun: Kristianstad

Om jobbet

På Önnestadsgymnasiet erbjuder vi fem inriktningar och hela 11 yrkesutgångar inom naturbruksprogrammet. Här studerar och undervisar vi naturbruk på riktigt genom skogsbruk, djurvård, naturturism, hästhållning och lantbruk. Tonen mellan personal och elev är personlig, klasserna är små och både anläggning och utbildningsmarker är av hög kvalitet. Vi värdesätter högt att du som medarbetare brinner för att dela med dig av din kunskap till de ungdomar som kommer arbeta inom framtidens naturbruk. Vi är ett sammansvetsat team som värderar enkelhet och arbetsglädje. Sedan 2010 är Hushållningssällskapet Skåne huvudman för Önnestadsgymnasiet, vilket ger en stabil och trygg grund för verksamheten. 

Antalet anställda är cirka 50 personer. Önnestadsgymnasiet är belägen 8 km nordväst om Kristianstad.

Skolan bedriver bland annat naturbruksutbildning inom gymnasiet med inriktning mot jordbruk, skog, häst, naturvetenskap och djurvård samt naturturism. Driftsverksamheten omfattar ca 400 ha åker varav 70 ha Kravgodkänt, 65 ha bete, 150 ha skog, 65 mjölkkor, 126 suggor och 35 kravgodkända dikor.

Vi söker en engagerad och kunnig djurskötare till vår smågrisproduktion. Du är utbildad djurskötare och har lämplig erfarenhet av djurskötsel sedan tidigare. 

Arbetet består till största del av djurskötsel i smågrisproduktionen men omfattar också till viss del arbete i mjölkproduktionen. Skolans elever praktiserar i våra stallar så handledning av elever ingår också i uppdraget. Du är positiv flexibel och inspireras av arbete i team.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Skolgatan 37
29173 ÖNNESTAD

Arbetsgivaren
Hushållningssällskapets Kompetensutveckling i Sy
http://www.onnestadsgymnasiet.se

Sök tjänsten

Ange referens Djurskötare i din ansökan
Maila din ansökan till hans.martinsson@huskab.se

Inte tjänsten just för dig?

Ta en titt på alla våra lediga tjänster!