Gymnasielärare i matematik, bi, nk och djurkurser

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Arbetslivserfarenhet (meriterande): Lärare i gymnasieskolan - 2-4 års erfarenhet

Utbildning (krav): Gymnasielärarexamen, Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

På Önnestadsgymnasiet erbjuder vi fem inriktningar och hela 10 yrkesutgångar inom naturbruksprogrammet. Här studerar och undervisar vi naturbruk på riktigt genom inriktningarna skogsbruk, djurvård, naturturism, hästhållning och lantbruk. Tonen mellan personal och elev är personlig, klasserna är små och både anläggning och utbildningsmarker är av hög kvalitet. Vi värdesätter högt att du som medarbetare brinner för att dela med dig av din kunskap till de ungdomar som kommer arbeta inom framtidens naturbruk. Vi är ett sammansvetsat team som värderar enkelhet och arbetsglädje. Sedan 2010 är Hushållningssällskapet Skåne huvudman för Önnestadsgymnasiet, vilket ger en stabil och trygg grund för verksamheten. 

Antalet anställda är drygt 50 personer som arbetar samordnat för våra 240 elever. Önnestadsgymnasiet är belägen 8 km nordväst om Kristianstad.

Skolan bedriver bland annat naturbruksutbildning inom gymnasiet med inriktning mot jordbruk, skog, häst, naturvetenskap och djurvård samt naturturism. Driftsverksamheten omfattar ca 400 ha åker varav 70 ha Kravgodkänt, 65 ha bete, 150 ha skog, 65 mjölkkor, 126 suggor och 35 kravgodkända dikor.

Arbetet
Grunden i anställningen är Matematik men kommer att kombineras med Biologi/Naturkunskap eller kurser inom Djur/Hund/Lantbruksdjur. 

Mentorskap och andra gemensamma arbetsuppgifter ingår också. Du ingår i ett lärararbetslag och planerar, genomför och följer upp ditt arbete i nära samarbete med dina kollegor. 

Löpande rekrytering tillämpas.

Välkommen med din ansökan!

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Skolgatan 37
29173 ÖNNESTAD

Arbetsgivaren
Hushållningssällskapets Kompetensutveckling i Sy

Sök tjänsten

Ange referens Gymnasielärare i svenska i din ansökan
Maila din ansökan till hampus.frank@huskab.se

Inte tjänsten just för dig?

Ta en titt på alla våra lediga tjänster!