Gymnasielärare i svenska

Omfattning: Heltid (100 %)

Varaktighet: 6 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Arbetslivserfarenhet (meriterande): Lärare i gymnasieskolan -  2-4 års erfarenhet

Utbildning (krav): Gymnasielärarexamen / 2-årig eftergymnasial Pedagogik- och lärarutbildning

Körkort: B

Önnestadsgymnasiet (HUSKAB)
Lärare i gymnasieskolan

Om jobbet

På grund av föräldraledighet söker vi nu en behörig gymnasielärare i svenska som är positiv, flexibel och inspireras av att arbeta i team med både kollegor och elever.

Arbetet innefattar framför allt undervisning i svenska med också en kurs i religion samt stödundervisning. Mentorskap och andra gemensamma arbetsuppgifter ingår också. Du ingår i ett lärararbetslag och planerar, genomför och följer upp ditt arbete i nära samarbete med dina kollegor.

Föräldraledigheten planeras omfatta t.o.m. läsåret 24/25.

Om Önnestadsgymnasiet

På Önnestadsgymnasiet erbjuder vi fem inriktningar och hela 10 yrkesutgångar inom naturbruksprogrammet. Här studerar och undervisar vi naturbruk på riktigt genom inriktningarna skogsbruk, djurvård, naturturism, hästhållning och lantbruk. Tonen mellan personal och elev är personlig, klasserna är små och både anläggning och utbildningsmarker är av hög kvalitet. Vi värdesätter högt att du som medarbetare brinner för att dela med dig av din kunskap till de ungdomar som kommer arbeta inom framtidens naturbruk. Vi är ett sammansvetsat team som värderar enkelhet och arbetsglädje. Sedan 2010 är Hushållningssällskapet Skåne huvudman för Önnestadsgymnasiet, vilket ger en stabil och trygg grund för verksamheten.

Antalet anställda är drygt 50 personer som arbetar samordnat för våra 240 elever. Önnestadsgymnasiet är belägen 8 km nordväst om Kristianstad.

Skolan bedriver bland annat naturbruksutbildning inom gymnasiet med inriktning mot jordbruk, skog, häst, naturvetenskap och djurvård samt naturturism. Driftsverksamheten omfattar ca 400 ha åker varav 70 ha Kravgodkänt, 65 ha bete, 150 ha skog, 65 mjölkkor, 126 suggor och 35 kravgodkända dikor.

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Rekrytering: Löpande rekrytering tillämpas.

Var ligger arbetsplatsen?
Skolgatan 37
29173 ÖNNESTAD

Arbetsgivaren
Hushållningssällskapets Kompetensutveckling i Syd AB

Kontakt
Hampus Frank
Biträdande rektor
hampus.frank@huskab.se
0722-302114

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Ange referens Gymnasielärare i svenska i din ansökan
Maila din ansökan till hampus.frank@huskab.se

Inte tjänsten just för dig?

Ta en titt på alla våra lediga tjänster!