Reparatör med verkstadsansvar 

Omfattning: Heltid (100 %)

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetslivserfarenhet (krav): Erfarenhet av maskinreperationer, maskinkörning och lantbruk

Körkort: B

Skoljordbruket behöver dig! Önnestadsgymnasiet söker nu en reparatör/verkstadsansvarig till verksamhetens skoljordbruk. I uppdraget ingår det att vara instruktör till eleverna i deras utbildning, både när det gäller maskinkörning och service- och reparationsarbeten. 

Arbetsuppgifter 
Som reparatör kommer du arbeta nära arbetsledare, maskinförare, stallpersonal och fastighetsskötare. Din arbetsledare finns som stöd i planering, prioritering och dialog. Önnestadsgymnasiet är en trivsam arbetsplats med bra stämning kollegor emellan. Eleverna är oftast väldigt intresserade av de praktiska momenten och hos oss kommer du få följa deras utveckling. 

Vem söker vi? 
Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet av maskinreparationer. Du behöver vara ordningsam och sträva mot att hålla deadlines. Vana av maskinkörning är en viktig del då den typen av arbete förekommer. Viktigt är också att du har en god samarbetsförmåga.  

Du har en gedigen lantbrukserfarenhet och körning av lantbruksmaskiner, och inspireras av att jobba i ett team med både kollegor och elever.  

Dela din kunskap med andra 
Tjänsten skiljer sig mot en traditionell reparatörstjänst, där en del av den består av att instruera elever. Du behöver inte ha arbetat med ungdomar tidigare, men däremot behöver du tycka om att jobba med människor – och framför allt känna glädje i att dela med dig av din kunskap till andra. Då ditt arbete till stora delar kommer att innefatta instruktörskap ställer vi stor vikt till dina personliga egenskaper. 

Om anställningen 
Tillsvidareanställning 100% med tillsättning enligt överenskommelse. Löpande rekrytering tillämpas. 
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön 

B-körkort krävs. 

Om Önnestadsgymnasiet 
På Önnestadsgymnasiet erbjuder vi fem inriktningar och hela 10 yrkesutgångar inom naturbruksprogrammet. Här studerar och undervisar vi naturbruk på riktigt genom skogsbruk, djurvård, naturturism, hästhållning och lantbruk. Tonen mellan personal och elev är personlig, klasserna är små och både anläggning och utbildningsmarker är av hög kvalitet. Vi värdesätter högt att du som medarbetare brinner för att dela med dig av din kunskap till de ungdomar som kommer arbeta inom framtidens naturbruk. Vi är ett sammansvetsat team som värderar enkelhet och arbetsglädje. Sedan 2010 är Hushållningssällskapet Skåne huvudman för Önnestadsgymnasiet, vilket ger en stabil och trygg grund för verksamheten.  

Driftsverksamheten omfattar ca 400 ha åker varav 70 ha kravgodkänt, 65 ha bete, 150 ha skog, 65 mjölkkor, 126 suggor och 35 kravgodkända dikor. Antalet anställda är cirka 50 personer. Önnestadsgymnasiet är belägen 8 km nordväst om Kristianstad. 

Var ligger arbetsplatsen? 
Skolgatan 37 
29173 ÖNNESTAD 

Arbetsgivaren 
Hushållningssällskapets Kompetensutveckling i Syd. 
http://www.onnestadsgymnasiet.se 

Kontakt 
Olivia Berntsson 
Gårdsmästare och arbetsledare 
olivia.berntsson@huskab.se 
0722302141 

Ansök senast 10 januari 2024. Vi rekryterar löpande. 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Sök tjänsten

Ange referens Reparatör/verkstadsansvarig i din ansökan
Maila din ansökan till olivia.berntsson@huskab.se

Inte tjänsten just för dig?

Ta en titt på alla våra lediga tjänster!